- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaNbEaRo
tag
válasz
Tarisznyarák
üzenetére
Hát sztem egyik megoldás amit feljebb írtam, másik amit el tudok képzelni, hogy felcseréled a rendszerben a /mnt/sdcard és a /mnt/external_sd útvonalakat. Ezt elvileg a /system/etc/vold.fstab fájl módosításával lehet elérni. A dev_mount flash /mnt/sdcard-ot kicseréled dev_mount flash /mnt/external_sd-re, a dev_mount sdcard /mnt/external_sd-t meg dev_mount sdcard /mnt/sdcard-ra. Előtte készítsd biztonsági másolatot a fájlról, vagy tudd megcsinálni visszafelé is a cserét. De ezután a rendszer az sd kártyádat fogja a belső memóriának venni, a belsőt meg az sd kártyádnak. Nem próbáltam speeden, mert nekem ez amúgy nem elegáns megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI OLCSOBB MOONSTONE GRAY
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest