Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SkyLine3000

addikt

válasz fulee.9999 #320 üzenetére

Mondjuk azt én sem vágom, h készenlétben mi a francért merül annyira? A telóm alig eszik pár százalékot, ha egész nap csak készenlétben van és ott van ugye a hálózati fogyasztás, itt meg az sincs. Nincs esetleg fölöslegesen elindítva automatikusan vmi proggi? A Galaxy W-mnél a főzött romoknál, vmelyiknél azért evett sokat, mert be volt ragadva egy app, ami fölöslegesen szívta az akksit, de elég rendesen.
    Nekem az lenne az elvárásom, h ha mondjuk reggel 9kor bekapcsolom, akkor legalább estig 7-8ig elhúzza. Nyilván, ha 3d-s gémekkel kínálgatnám, nem várnám ezt el tőle.

Hiába, ehhez a hardverhez nagyobb akksi kéne, akár az ár rovására is.
    Még a Prestigio MultiPad 7.0 Pro tabot néztem, ami szintén nagyon jónak látszik, csak abban meg nincs bluetooth, viszont az ára ennyi. de annak 4100as az akksija. Árban is kb ennyi. De ahogy olvasgattam, ott is akadnak problémák.

Ahogy elnézem, ez az olcsóság ára. Gyenge akksik, hullámzó minőség, meg mindig vmi szoftveres hülyeség (Android). Nem szeretem az Apple cuccokat, de egyik rokonomnak van jópár és pl még sosem hallottam, h panaszkodott volna az ipadra, pedig van használva. Igaz, nem is 35ezer az ára...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés