Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
fulee.9999
üzenetére
Mondjuk azt én sem vágom, h készenlétben mi a francért merül annyira? A telóm alig eszik pár százalékot, ha egész nap csak készenlétben van és ott van ugye a hálózati fogyasztás, itt meg az sincs. Nincs esetleg fölöslegesen elindítva automatikusan vmi proggi? A Galaxy W-mnél a főzött romoknál, vmelyiknél azért evett sokat, mert be volt ragadva egy app, ami fölöslegesen szívta az akksit, de elég rendesen.
Nekem az lenne az elvárásom, h ha mondjuk reggel 9kor bekapcsolom, akkor legalább estig 7-8ig elhúzza. Nyilván, ha 3d-s gémekkel kínálgatnám, nem várnám ezt el tőle.Hiába, ehhez a hardverhez nagyobb akksi kéne, akár az ár rovására is.
Még a Prestigio MultiPad 7.0 Pro tabot néztem, ami szintén nagyon jónak látszik, csak abban meg nincs bluetooth, viszont az ára ennyi. de annak 4100as az akksija. Árban is kb ennyi. De ahogy olvasgattam, ott is akadnak problémák.Ahogy elnézem, ez az olcsóság ára. Gyenge akksik, hullámzó minőség, meg mindig vmi szoftveres hülyeség (Android). Nem szeretem az Apple cuccokat, de egyik rokonomnak van jópár és pl még sosem hallottam, h panaszkodott volna az ipadra, pedig van használva. Igaz, nem is 35ezer az ára...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- ÁRZUHANÁS - Eladó Apple iPad Pro 11" (2021 - M1) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs