Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
AteszBTA
csendes tag
Nekem működik a töltés és adat egyszerre. Mivel suliban használom jegyzetelésre, vettem hozzá egy 10 collos TAB billentyűt, de nem bírta ki az akku, hogy órán jegyzeteltem, szünetben töltöttem. Az én megoldásom: vettem egy USB HUB-ot, meg 2 microUSB aljzat - USB dugó átalakítót, és összedugtam. Nem működött. Ezért vettem egy mindkét végén USB dugóban végződő kábelt, és amikor azzal csatlakoztattam a gyári töltőt a HUB-hoz, akkor már működött. A lényeg az, hogy a billentyűzetet és a töltőt csatlakoztassam a HUB-hoz, és csak utána dugjam be az OTG kábelt a TAB-ba (persze előtte még az OTG-t egy átalakítóval csatlakoztatni kell a HUB-hoz). Az akku ikonon ekkor sem villog a kis villám alak, de láthatóan a töltöttség nő és nem csökken. Ennek van hátránya is, amikor a TAB inaktívvá válik (elsötétül a kijelző), utána ha megint használni akarom, akkor a bekacs gombbal való aktiválás után az OTG kábelt ki kell húzni, majd 3-4 másodperc múlva visszadugni, és akkor újra felismeri a billentyűzetet és a pendrive-ot, amik a HUB-ba vannak bedugva. A töltés megy inaktív állapotban is. A klvihoz letöltöttem az app-ról az External keyboard helper pro (sajnos fizetős) progit, amivel a klavi magyar ékezetes betűket ír, a kiosztás a megszokott magyar bill. a 0123...9 után jön ö ü ó, p után ő ú stb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest