Hirdetés
- urandom0: Használj te is európai terméket! 🇪🇺
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Sose értettem miért jó az, hogy macikák meg nyuszikák vannak egyes billentyűk helyett.
-
Ez fortelmes...
-
tibaimp
nagyúr
Nem túlzás ez már egy kicsit? Nekem az, de ez is preferencia kérdése.
-
-
-
villamos
őstag
Erről a "lubrikált" szócskáról nem lehetne leszokni? De tényleg.
-
-
nubreed
veterán
Az első gondolatom az volt, mikor megláttam ezeket a képeket, hogy "jézusom, tovább folytatódik az agymenés és újabb dolgokat kell áldozni az igénytelenség és izléstelenség oltárán". És ezt tartom is, de aztán eszembe jutott ez:
Ezt maximum ilyen 7-11 éves kislánynak tudnám elképzelni, mint billentyűzetet, meg az egeret is. Minden más szcenárióban ez ultra gagyi hatású.
-
-
Hát ez "uwu".
Ez a mondat viszont nem az: "A gasket mountos, műanyag plate-tel szállított periféria – megfelelvén az utóbbi időben terjedő trendnek – 3 és 5 tűs kapcsolókkal egyformán kompatibilis gyorscserés foglalatokkal rendelkezik, amelyekben gyárilag lubrikált,..."
Aki ilyet leír, annak javasolok egy lubrikáció nélküli hátsó behatolást a műanyag plate-en, miközben a gasket mounton könyököl.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Macaron és Line Minini szériás apparátusok nem épp a konszolidáció jegyében születtek, cserébe viszont feldobhatják környezetünket.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest