Új hozzászólás Aktív témák

• domi007

őstag

Egyelőre egy kissé fáradt, fuckos kedvű user hsz-ét olvashatod.
    Leszedte eme júzer a Smart Start CD-t. Berakta. Nothing.
    DE azért sikerült egy-két dolgot elcsesznem:
    Tehát először is, mondom, kellene RAID, átdugtam a SCSI vinyók kábelét a RAID vezérlőre. Na, sikeresen beindítom, hát a RAID vezérlő kéri (miután végigmentek az Initalizinges csillagok, és meg is pörgette a vinyókat-ezt hallottam), hogy futtassam a Drive Array Configurationt. De, hát az nincs, SCSI eszközök közül csak a DAT kazettás adatmentőt ismeri fel a gép, mert az van a system I/O panelen. Hát ez egy kicsit meglepett.
    Eredmény:
    F1-Non system disk..
    F10-Non system disk..
    Közbeszúrom, hogy a Smart Start f*szság végig benn volt.
    Na, akkor anyádat, visszadugom a vinyókat a System I/O-ra, de a DAT-ot véglegesen lehúzom, ekkor történik a következő eset:
    Felismeri a vinyókat.
    F1-Szinte hagyományosan Non system disk
    F10-Na, és itt se nem töltődik be a CPQ CONFIG UT, se nem Non system disk, hanem egy régebbi ismerősünk, a Windows nélküli fagyás jön létre. Azaz a gép nem csinál semmit, villog a kurzor a felső sarokban. Majd egy idő után szinte minden billentyű-leütést csipogással kísér. Ezekután marad az egyetlen eddig működő, és a világ összes billentyűjének toplistáján rendre 1. helyen végző kombináció:
    CTRL+ALT+DELETE
    A második folyamatról egy 5 perces, 50MB-os asf vidó és készült, mely megtekinthető (ha fel tudja tölteni a gépem) [link]
    Remélem, ezek alapján vmit tudunk kezdeni.
    Végszükségben felhozatom Lui vhogyan Szegedről, és beállíthatja itt, nálunk a gépet :DDD
    NA, jó éjt!
    DOMy

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák