Új hozzászólás Aktív témák

• domi007

őstag

Hi everyone,
    úgy látom, előző hsz.-em eltűnt vmelyik IT feketelyukban, úgyhogy megírom mégegyszer:
    Tehát Chieftecnek:
    THX!
    Végre van valaki, aki egyetért velem, aki elhiszi, hogy ami nem a legújabb fejlesztés, az is működhet!
    Éljen!
    Kérdéseim: milyen procikra gondoltál? 400 vagy 700? ja, és ha már itt tartunk: ki mit tud arról, hogy mennek-e a 700-asok ebben a gépben?
    Luighi:
    A következő problémák lennének:
    Tehát most óriási előrelépések történtek, de mégse jutottam sehova:
    Felhívtam a HP Magyarország Vevőszolgálatát, ésw mázlim, nem röhögték szét a kagylót, hogy mit akarok én itt, hanem egy segítőkész skac elmondott mindent, amit talált...Itt kaptam olyan infót, hogy van egy ún. System Switch, melynek 6 kapcsolója van. És , hogyha ebben vmelyiket felkapcsolom, akkor módosíthatok néhány speckó beállítást.Halleluja...Megnézem a kapcsolókat. Ami nekem kellett volna, az fel volt kapcsolva....na ja, Lui ért az ilyenekhez. :D
    De én azért megnéztem az emileket, és megkaptam a hp-s skac emiljét, és az alapján átállítottam egy két kapcsolót. Most, ha elindítom, és f1-el továbblépek, 2 síp után már nincsen non-system disk..., hanem csak a kurzor villog a felső sarokban..
    Ez most előrelépés, vagy hátra?
    És Lui, hogy raktad fel a ws2003-mat?
    LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE PLíZ, HA TUDOD!
    THX!
    DOMy

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák