Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon 010101
csendes tag
Néhány dolog:
- nem vagyok új fószer sajnos régen jártam errefelé és már mindent elfelejtettem.
-PazsitZ nézd meg hogy hány napra vetted meg... az hogy megveszed az nem jelent semmmit.. itt egyfajta bérlés van.. megveszed X napra és ha lejárt akkor újból meg kell venniPersze el lehet hülyéskedni, és szórakkoztató...
-Syrano nem kell fizetni érte.. de gonolj bele most átlagosan 100 pont alatt kapok meccsenként.. minimum 10 meccsnél többet kell játszanom, hogy következő napra is megvegyem a cuccokat.
Jobb esetben az lenne hogy 1-2 óra hossza alatt összelövöldözöd.. de ez igen nehéz
Bármennyire hirdetik, hogy ingyenes csak igen nehezen lehet kigazdálkodni, hogy holnap is legyen fegyvered.. bár lehet hogy én vagyok a hülye.. de a befektet idő és a kapot pénz összeg nem egészen vannak jó arányban.. miért is lenne? hisz valamiből meg kell élnie a fejlesztőknek
/off
Sajnálom, hogy ha valakit megbántottam volna legközelebb nem teszem, néhány embernek úgy néz ki mintha valami fizikai fájdalmat okoztam volna mert megírtam mi a véleményem, "újonc fószer" nem akart mást csak rávilágítani valamire.. persze most már lehet némi stílusváltás és el lehet kezdeni szidni, hogy "12 éves vagyok" és, hogy az anyukám máshol dolgozik.. ez azt hiszem a tipikus magyar játékos szemlélődése.
Félreértés ne essék nem bennetek van a hiba hanem bennünk..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Anime filmek és sorozatok
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Hp EliteBook 835 G8 (AMD Ryzen 5 PRO 5650U 6 mag 12 szál, 13" FullHD) több darab akár 24.990Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G2 - i7-11G I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 4K I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/1TB
- Akció! G.Skill TridentZ Neo 3600Mhz- CL16 2X32GB (64GB DDR4)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2i - i7-11G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest