- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon 010101
csendes tag
Néhány dolog:
- nem vagyok új fószer sajnos régen jártam errefelé és már mindent elfelejtettem.
-PazsitZ nézd meg hogy hány napra vetted meg... az hogy megveszed az nem jelent semmmit.. itt egyfajta bérlés van.. megveszed X napra és ha lejárt akkor újból meg kell venniPersze el lehet hülyéskedni, és szórakkoztató...
-Syrano nem kell fizetni érte.. de gonolj bele most átlagosan 100 pont alatt kapok meccsenként.. minimum 10 meccsnél többet kell játszanom, hogy következő napra is megvegyem a cuccokat.
Jobb esetben az lenne hogy 1-2 óra hossza alatt összelövöldözöd.. de ez igen nehéz
Bármennyire hirdetik, hogy ingyenes csak igen nehezen lehet kigazdálkodni, hogy holnap is legyen fegyvered.. bár lehet hogy én vagyok a hülye.. de a befektet idő és a kapot pénz összeg nem egészen vannak jó arányban.. miért is lenne? hisz valamiből meg kell élnie a fejlesztőknek
/off
Sajnálom, hogy ha valakit megbántottam volna legközelebb nem teszem, néhány embernek úgy néz ki mintha valami fizikai fájdalmat okoztam volna mert megírtam mi a véleményem, "újonc fószer" nem akart mást csak rávilágítani valamire.. persze most már lehet némi stílusváltás és el lehet kezdeni szidni, hogy "12 éves vagyok" és, hogy az anyukám máshol dolgozik.. ez azt hiszem a tipikus magyar játékos szemlélődése.
Félreértés ne essék nem bennetek van a hiba hanem bennünk..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB DEEP Purple - 100%-os Akku, 1 hetet használt!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest