- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Gudella
senior tag
Amúgy feelingre, leszámítva a pixelességet, sokkal jobban bejön a colonization grafikája mint a civ 2. Érdemes lenne ugyanezeket a dolgoka újrarajzolni nagyobb felbontásban, de kb ugyanígy.
Amúgy ma sikerült megcsinálnom, hogy nem is tudom hány év után, újra megszólaljanak a zenéi, na ez leírhatatlan érzés volt
Egyébként a Colonization-t már akkor nagyon megszerettem, mikor egyáltalán nem is láttam még, csak valami újságból tippeket olvastam a kezdetekhez. Már az is teljesen magávalragadó volt hogy miket kell csinálni, meg mikre kell figyelni. És néha még most is találkozok például olyan indián reakciókkal, vagy egyéb szövegekkel, amikre nem emlékszek hogy lettek volna korábban.
A civ 1-nél meg tényleg sokkal jobb a grafikája
Amúgy nekem úgy rémlik (régen játszottam vele), hogy a civ 2-ben játékmenetben is értelmes fejlesztlsek voltak az 1-hez képest, szóval nekem játékélményben is legalább olyan jó volt, mint az 1.
De valahogy a colon kicsit jobb
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest