- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Gudella
senior tag
Most így kísérlet képen olyat játszok, ha a kezdeti két emberen kívül csak egy farmer-ért mentem európába, majd a hajómat szélnek eresztettem, bementem a föld belseje felé, hogy ne legyen kikötőm se, és teljesen önellátó életet probálok kialakítani
1650-ben még csak ez a 7 fős kolóniám van, két lovas katona védi, egyik már veterán lett, és van kb 4000 aranyam 
-
_Gudella
senior tag
Amúgy feelingre, leszámítva a pixelességet, sokkal jobban bejön a colonization grafikája mint a civ 2. Érdemes lenne ugyanezeket a dolgoka újrarajzolni nagyobb felbontásban, de kb ugyanígy.
Amúgy ma sikerült megcsinálnom, hogy nem is tudom hány év után, újra megszólaljanak a zenéi, na ez leírhatatlan érzés volt
Egyébként a Colonization-t már akkor nagyon megszerettem, mikor egyáltalán nem is láttam még, csak valami újságból tippeket olvastam a kezdetekhez. Már az is teljesen magávalragadó volt hogy miket kell csinálni, meg mikre kell figyelni. És néha még most is találkozok például olyan indián reakciókkal, vagy egyéb szövegekkel, amikre nem emlékszek hogy lettek volna korábban.
A civ 1-nél meg tényleg sokkal jobb a grafikája
Amúgy nekem úgy rémlik (régen játszottam vele), hogy a civ 2-ben játékmenetben is értelmes fejlesztlsek voltak az 1-hez képest, szóval nekem játékélményben is legalább olyan jó volt, mint az 1.
De valahogy a colon kicsit jobb
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
_Gudella
senior tag
Megint előkerült egy régi nagy kedvencem, kicsit nehéz volt XP alatt működésre bírni, de sikerült. És megint a gép elé szegezett. Nagyon eltalálták a játék hangulatát, és ha az ember egyik területet sem akarja benne elhanyagolni elég összetett. Ritka jól kitalálták. És szerintem a grafikája is a 320x200 256 szín adta lehetőségekhez képest nagyon jól van megrajzola és hangulatos.
Játszik még valaki ilyesmivel rajtam kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Napelem
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1650-ben még csak ez a 7 fős kolóniám van, két lovas katona védi, egyik már veterán lett, és van kb 4000 aranyam