Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Szia! Egy Logitech G29-ről van szó. Kikísérletezgetem én nem arról van szó de túl sok időm még nem volt vele foglalkozni viszont a jelek szerint alapértelmezetten ugyhogy nagyon erős mint a 2018-ban. Persze ez is elég szubjektív de kipróbálnék más által kikísérletezett beállítást is. A 2018-ban is alaposan visszább vettem ami korábban meg is osztottam a játék topikjában de lehet elég lenne visszakeresnem azt a hozzászólást
Persze ettől függetlenül érdekelne, hogy más hogyan állítja be, hogy érzi jónak. Erre még pl. neten sem kerestem rá 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze ettől függetlenül érdekelne, hogy más hogyan állítja be, hogy érzi jónak. Erre még pl. neten sem kerestem rá