- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
krisztyann
üzenetére
Arra, hogy nálam Profilerben hogy vannak a beállításaim azért nem tudok érdemben válaszolni mert a G29 profiler-je tejesen eltér a korábbi Logitech profilerektől. Csicsásabb, kevesebb minden lehet benne állítani és van hogy még ezek közül sem tudom, hogy mi micsoda. Mi lehet pl. az érzékenység ami gyárilag 50%-ra van állítva?
Érdekes mert nálam épphogy a kerékvető effekt domborodik ki túlságosan is. Elvileg ennek kellene lennie játékon belül a Rumblestrip effektnek ami a beszúrt képen 20-as értéken van, amihez képes én még lentebb állítottam, de lehet, hogy még lentebb fogom
Ha a kerékvető effekt hiányzik, próbáld ezt fentebb húzni ha van rá mód.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdekes mert nálam épphogy a kerékvető effekt domborodik ki túlságosan is. Elvileg ennek kellene lennie játékon belül a Rumblestrip effektnek ami a beszúrt képen 20-as értéken van, amihez képes én még lentebb állítottam, de lehet, hogy még lentebb fogom
Ha a kerékvető effekt hiányzik, próbáld ezt fentebb húzni ha van rá mód.