Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Tovább is mondom még.
Az imént kipróbáltam egy X360 kontrollerrel és... valami hihetetlen jó azzal is. Mondjuk assistok nélkül nem lehet normálisan menni így, de ez szerintem teljesen várható is volt. Viszont medium kipörgésgátlóval és ABS-szel még mindig kihívás a vezetés, de már simán úton tartható az autó. Még mindig jobb, mint billentyűzettel, kormánya pedig nincs mindenkinek. Bravó! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az imént kipróbáltam egy X360 kontrollerrel és... valami hihetetlen jó azzal is. Mondjuk assistok nélkül nem lehet normálisan menni így, de ez szerintem teljesen várható is volt. Viszont medium kipörgésgátlóval és ABS-szel még mindig kihívás a vezetés, de már simán úton tartható az autó. Még mindig jobb, mint billentyűzettel, kormánya pedig nincs mindenkinek. Bravó!