Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
válasz
TommyS_27
üzenetére
Srácok tök igazatok van, ez a játék tökéletesen alkalmatlan a ligázásra, de ez így van már a 2010-es óta.

Mindeközben mégis ligázunk vele.
Mondjuk a laggolások nem hiszem, hogy a steam, vagy a telepített játék számlájára írhatók, inkább nagy %-ban az internetszolgáltatók okozzák, illetve szerintem a codi szerverei kell, hogy a steam mögött álljanak a multihoz, és az ide vonatkozó erőforrással, megoldási hiányosságokkal magyarázható szerintem a dolog. Én ezt sejtem, de az a dühítő (amennyiben ez helytálló), hogy picit több ráköltéssel nagy lenne az erőlelépés és ezt mégsem teszik meg 2010 óta.

No de talán idén megjelenik valami olyan (nem codemasters gondozásban), ami átveszi a trónt, mármint ami az eladásokat illeti és végre lesz egy jól használható szimulátorunk, a mai körülményeknek megfelelően. Természetesen a project C.A.R.S.-ra gondolok.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest