Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az igazán megtisztelő lenne

Egyébként úgy mentem mint a valóságban, 1-esbe sose váltottam le, csak 2-esbe, így a kigyorsításkor óvtam a hátsó gumikat.
Kerékvetőkre ott kimentem úgy mint élőben, azért csapattam neki rendesen, de valahogy finoman bántam velük. Na meg az első kopik a legjobban azon a pályán, így kiállás előtt 4-5 körrel hátra raktam a fékerőosztást, és így egálba tudtam hozni a kopást a gumiknál, és nem vesztettem vele szinte semmit, jól betudtam lőni a féktávokat.
Amúgy az Ai 2-3 kiálláson volt, tehát 2 kiállással ha ők megtudják ti is megtudjátok csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen videókártyát?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest