Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Sziasztok.
Alapvetően szimulátoros vagyok de most ez a része a sorozatnak tetszik végre, egész jó lett az irányítás.
Tegnap mentem 100%-os futamot karrier módban Melbourneben.Expert nehézség, parc fermé on, Lotus.
Poleból indultam optionön beállítottam egy 3 kiállásos stratégiát először az olvasottak miatt, de végül az optionön elmentem a 14. körig, az első set prime-ot a 37-ben cseréltem. Itt csaltam picit, volt egy visszatöltésem, nem tűnt olyan rossznak a gumi úgyh 36. körnél mentettem egyet és megpróbáltam, hogy el tudok-e menni a 44-ig, hogy optionön fejezhessem be. Ez a húzás már hiú ábránd volt 40. után nagyon rossz lett túl sok időt buktam.
De összességében az 1 option 2 prime nekem működött, az etapok végére erősen belassult persze, verseny végére felért Vettel ott védekeznem kellett pár kört. Lehet, hogy az eredetileg beállított 11 kör option 2x 18 prime majd megint 11 kör option gyorsabb lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák

- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k, 144Hz - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Számlával, Garanciával! Sony PlayStation 4 Pro Jet Black 1TB
- LG 32GR93U-B IPS/4K/144HZ gamer monitor
- BenQ ZOWIE XL2566K 360HZ DyAC+ E-Sport monitor
- Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Fekete Titán 100% AKKU Karcmentes, doboz-apple +alza garancia 2028febr
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Iphone 13 256GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest