Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
karilla88
üzenetére
Neszivass

Pont ilyen kormányom van, de nem tudom használni, mert:
1.: Nem tom hol a tápja
2.: A pedál-kormány összekötő kábel csatlakozója tropa
3.: A legfontosabb. A piros borítás a kormányon eszméletlenül ragad és passz, hogy miért, nem jön le semmivel.Komolyan mondom eddig nem érdekelt az egész, de mostmár elgondolkodtat egy kormány vásárláson ez a játék

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Na. Egy lépéssel közelebb. Megvan mit rontottam el. hotmail.hu helyett hotmail.com-ot írtam be és ez volt a baj. Most viszont a kövi probléma:
Ezt írja ki nekem:Can't connect to LIVE. You may be using a Windows Live ID from a region that is not supported by LIVE.
Ezt már csak azért sem értem, mert nektek működik.
Előzőleg vmi updatet akart, rányomtan hogy ok és utána vmi errort írt ki.5let valakinek?
Nagyon szeretnék már online játszani vele.
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Megvettem az f1 2011 játékot gondolván, hogy majd online játszok rajta.
Csináltam egy hotmail-os email címet, de mikor a játékban be akarok jelentkezni azzal a hotmailes címmel, elfogadja, kéri a product keyt, bevan már írva, kipipálom hogy i agree és utána errort ír ki, merhogy vagy a jelszó vagy a felhasználó rossz.Magyarországon elérhető egyáltalán a windows live?
Valaki segítsem pls!
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iPhone 16 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest