Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Általában szezon közben a csapatodnál gyengébb vagy vele egyenlő szinten lévő más csapatoktól kapsz ajánlatot. Jobb csapattól leginkább akkor, ha megjelölöd az egyik pilótájukat, mint riválisod és le is győzöd. Így volt már nekem, hogy az utolsó futam után kaptam szerződés a Ferrari-hoz. Bár ez sem mindig igaz, mert pont előzőleg volt egy évadom, ahol megjelöltem Vettel-t és le is győztem, mégsem kaptam meg a helyét. Lehet kevés volt hozzá még a tapasztalati pontom, hiszen a 2 évadomban volt mindez. Így most maradtam a Sauber-nél, bár amúgy is csak a Force India-hoz mehettem volna, mint normális csapat, annál meg nem annyival rosszabb a Sauber. (Igaz most egy 2012-es mod-ot tolok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Pánik a memóriapiacon
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Keresünk dokkolókat
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest