Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Még annyi, ha így át rendeztétek a ligát akkor meg is van értve,....nem tudtam.Meg azt se ,hogy minden nap változik valami. Persze,mindent megértek,a kutyásat is.De a véleményt nyilváníthatok talán. Így van....vannak ennél fontosabb dolgok is az életbe,játékok miatt nem kell bocsánatot kérni...csak egy játék....sajnálom,hogy versenyt kell futni az idővel is,hogy be juss a szerverre,ha már 1x odaértél..............nem fogom magamat minősíttetni másokkal azzal ,ha elkezdek kiakadni egy kis játékocskán. De én indítottam volna még1 szervert,,,még szerencse,hogy csak én nem jutottam be. De ha ti jól éreztétek magatokat akkor annak nagyon örülök
csak így tovább 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Fujifilm X
- Netfone
- Mini PC
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kerékpársportok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Újszerű Asus 15,6"FullHD,10.gen.Core i7(8x3,7Ghz)MX330 2/4GB DDR5 VGA,Vil.bill,12-40GB/256-512SSD+HD
- BONTATLAN DOBOZOS LENOVO LOQ 17 // i7-13650HX // 24GB RAM // 1TB SSD // RTX 5060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
csak így tovább