- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Ne hidd, hogy nem gondolkodtam el rajta... Ne hidd, hogy nem szeretnék indulni... Elvégre - valamilyen szinten - az én kezdeményezésemre jött létre ez a LIGA-dolog és a GoCompete! oldal... Talán én voltam a legjobban rajta ezen... De egyszerűen sz@rt sem ér ez a játék, nemhogy 8000 forintot.. Azért a XXI. században már nem túl szerencsés egy ekkora BUG-halmazzal kiszúrni a játékos-társadalom szemét. Én nem tudom, mit képzelnek magukról azok ott Birmingham-ben? Hogy ők bármit megtehetnek, mert ők a nagy Kódmasztersz???
Kíváncsi lennék, hogy pl. Te hogy reagálnád le, ha ennyi problémád lenne a játékkal, mint nekem. Minden töltésnél kifagy (nem csak az elején), tele van hibákkal, egy rakás sz@r az egész. Az utóbbi pár hétben többet ültem a gép előtt arra várva, hogy végre-valahára elinduljon a játék, mint amennyit játszani tudtam. Amúgy sem volt túl nagy sanszom a versenyben, így meg még az a kevés is elszállt, ami maradt. Ha olvasod a fórumot (persze, hogy olvasod), láthatod, hogy nem csak nekem vannak ilyen gondjaim. Egy futamot sem tudunk összehozni úgy, hogy valakinek ne fagyna ki, valakit ne dobna ki a LIVE... MI EZ A F@S???Tudom, ez csak egy játék... De véleményem szerint egy játék arra hivatott, hogy kikapcsolódást, élvezetet nyújtson, nem arra, hogy az ember a haját tépje, mert 10 Gigabájt 1-es meg 0 ott szopatja, ahol tudja. Engem ne szopasson, bakker... Öreg vagyok én már bohócnak, az a helyzet!
Szóval, lényeg a lényeg: befejeztem a játékot ezzel a rakás szerencsétlenséggel: kib@szom a kukába, talán gyújtósnak még jó lesz!
Szóval ennyi... részemről a téma lezárva, nem is szeretnék erről többet beszélni!
Megértéseteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest