Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Sanya595
üzenetére
Én is, bárcsak ne tettem volna...
Elejében 1:18-19-es idők assist-al, 1:20.6-al nem férek be az első tucatba... 8-as kanyarban 6. fokozat RPM limiterrel fogom meg az autót különben úgy elszállna mint a szar..
Ezen a pályán lehet 1-2mp az assist előnye vagy fake idők? Igazából mind1, mindkét esetben gratula a CM-nek

Sanya595: grat az időidhez!
én kipróbáltam Interlagosban TC-vel, teljesen máshogy kell rá beállítani az autót, mivel ugye túlkormányzásról szó se lehet, belőttem a verdát és az első 2 kanyar után láttam mögöttem a fehér pöttyöt, ki is léptem rögtön..
Új hozzászólás Aktív témák

- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

én kipróbáltam Interlagosban TC-vel, teljesen máshogy kell rá beállítani az autót, mivel ugye túlkormányzásról szó se lehet, belőttem a verdát és az első 2 kanyar után láttam mögöttem a fehér pöttyöt, ki is léptem rögtön..