Hirdetés
- Luck Dragon: Kenyér
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Ezek a beállítások Time Trial csapatásra vannak elsősorban, de ahogy én tapasztaltam GP-re se kell sokat "butítani" a setupon.
Ami minden pályára fixen alkalmazható szimulációtól függetlenül (szárazon):
Brakes: High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1 Springs: 11-11
Camber: -3.5Szárnyak: Monza kivételével minden pályán 7-es első szárnytól érdemes gondolkozni, de inkább 9-10-es az optimális, lassú pályákon meg 11. A hátsó szárnyat minden esetben jobban kell dönteni mint az elsőt (pl: 7-10, 9-11), de pl Hungaroringen a 11-11 a legjobb, ahogy Monacoban is.
Fékek: 48-52 és 43-57 között állítandó szerintem
Váltó: A kanyarokhoz kell állítani a fokozatokat. A végáttétellel vigyázni kell mert ha DRS-hez beállított fokozattal mész futamon, 7-ben erőtlen lesz az autó és nem lesz top speed-ed. Fordítva pedig nyitott hátsó szárnnyal az egyenesekben hamar eléred az RPM limitet. Érdemes viszonylag hosszú első és utolsó fokozatokat választani és a középső fokozatok lehetnek rövidebbek (4-5-ös)
Camber: -3.5 dőlésű első terpesztés az fix, de nekem a hátsó is -1.5 szinte mindenhol
Toe: ez a kerékösszetartás, ahogy észrevettem annyira nem oszt, nem szoroz, érdemes semleges értékeket használni
Remélem segített valamit, ez persze nem minden de kezdésnek jó alap.
Új hozzászólás Aktív témák

- LEGO klub
- Luck Dragon: Kenyér
- Battlefield 6
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest