Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steady74

addikt

válasz werszomjas #3090 üzenetére

Sok jó futam volt, igazából tesztelésre használtam a tegnap estét a benzinkeverék verseny közbeni állításával kapcsolatban. Nürburgringen nem működik, hogy csak a célegyenesben, és a hátsó gyors szakaszon van rich-en a keverék, mert a végére elfogy.

Sőt mondok egy extrém példát: Spa-ban mentünk egy 20%-os futamot. Autót váltottam, már nem Virginnel, hanem Red Bull-lal mentem. Végig a közepes keverék volt a beállítás, és az utolsó körben a hátsó hosszú egyenes elejére már elfogyott a benya. Az utolsó előtti kör végén már piros volt az ikon, az utolsó 1-1,5 km-t már úgy tettem meg, hogy nem volt benya az autóban, rángatott...

Ezek fényében szeretném kérni, hogy ha szerót csináltok közös gurulásra, vegyétek ki a benzin szimulációt, én mindenképp így fogok tenni.

A sok parasztról meg nem beszéltem még, akik betévedtek tegnap: volt olyan célegyenes nürin, hogy egy köcsög német gyerek végig az oldalamban volt és próbált a falra felkenni, persze mikor elgurult a gyógyszerem, akkor beleszálltam ezerrel (bocs rolly, ha esetleg érintve voltál), persze valahogy mégis továbbment.. Ezt nem értettem már csak annak fényében sem, hogy a valenciai verseny első helyét úgy buktam el, hogy a lágy keverékre váltva az egyes kanyarban éppen hozzáértem a falhoz, az első szárny meg darabjaira hullott. Kb 20-szal mehettem akkor már, fékeztem de nem kerültem el a végzetem. nyomtam egy klasszikus Y-t, és Karilla után eredtem, az utolsó körben vagy 100 méterről betettem mellé az autót, és megelőztem. Igaz kicsi kocc volt benne, és természetesen visszaadtam a helyet Neki... külföldivel nem tettem volna meg :DDD

Új hozzászólás Aktív témák