Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
Végre tudtam menteni!
Torróval mentem. Bahrein. Megint csúszkáltam a hideg gumin. De most élveztem az egész versenyt.

-
JJános
addikt
Nagyon kedves vagy!
Lehet, hogy egyszerű, de nekem elég kínaiul van. Mit kell beleírni aztat nem tom.
A csúszkálást értem, főleg mert Williamsel mentem. Előtte Torróval mentem, és az nem csúszkált. Mondta is a pasi ánglikusul, hogy gumi. De nem akartam elhinni.
A 2.00.50-es legjobb köridő az nagyon gyenge?
-
JJános
addikt
Még mindig nem tudok offline profilt csinálni.
Bahrein kedvenc pálya. Ma mindhárom qualiban első. Versenyen egyre gyorsulok, már a 2.00 perces határt ostromlom.

Aztán bemegyek új gumiért, és csak csúszkálok vele jobbra balra.
-
JJános
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Nem tudtam.

-
JJános
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
A virágbótival is lehet?

Köszi a válaszokat. Sajnos nehezen szokom az F1-et. Talán megpróbálom a kézi váltást, mert csak sikít de nem vált.
Az is érdekes, hogy qualin, az első pályán először 2.08-at mentem. Mezőny vége. Aztán 2.04-et mentem. Mezőny eleje, közepe. Aztán 2.01-et mentem, amivel egy darabig első voltam, a végén meg valami 20. helyről indított.
-
JJános
addikt
Állandóan azzal megy az idő, hogy tippeket mutogat. Meg egyéb. Példul menedzser.
Menteni sem tudtam még, vagyis offline profilt nem hoztam létre, és azzal megy az idő, hogy mutogat minden félét.
Próbáltam menteni, de nem enged rá. A my F1 vagy miben próbáltam.
Majd olvasgatok, és rájövök. Meg az sem tetszik, ha kicsúszok a nagy igyekezetben, akkor elveszi a körömet.

-
JJános
addikt
Köszönöm!
Az autó beállításokkal is sokan kínlódok. Torróval nyertem az első versenyt.
Az ujjaim fájnak annyit nyomtam ma. Fék asziszt off.
Az első sebességben sikít a motor, de nehezen viselem.Aztán mentem egy jó időt, első voltam vele, és a végén a 21. helyről indult a verseny.

Kis híján a monitorom csaptam szét. Ilyeneket csinál ez?Amúgy gyönyörű a grafika.
A játék élmény lehetne jobb. 
-
JJános
addikt
Én ma kezdtem el játszani, billentyűvel. A kezeim alig bírják.
Hogyan lehet a practice időt csökkenteni? Végig várjam mindig a 40 percet?Thx előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest