- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
BalaNce87 #773 üzenetére
De az is lehet hogy ebbe a játékba tökmind1 hogy 30 vagy 100 nem érezni.
na ez az, szerintem sem lehet érezni a különbséget!Délután megyek a játékért az 576Kbyte-ba.
CSak ez lenne a gondom...
[link]
[link]Szerintetek mit csináljak?A warez F1et (mert ugye nem kért cd keyt a WindowsLive) felül fogja írni az eredeti F1, és akkor tudom használni a régi WL accomat.
-
heihachi
addikt
válasz
BalaNce87 #773 üzenetére
Hát figy, pedig ez van, látod. 3.2-re van húzva a C2D-m (amúgy 2.8-as), és 8800Gt-m van. A GRID még ment 60 FPS-el, a DIRT már azért bőven 60 alatt volt, a DIRT2-t kihagytam mert egy hulladék volt, ez meg már 40-el is alig megy. A jövő évi meg még 30-al sem fog. Így jár el az idő a cuccaink felett. Mondjuk gondolom itt arra gyúrtak az optimalizálásnál, hogy ha az összes autó előtted van, akkor se essen le az FPS esti versenyen esőben, és ez sikerült is nekik. Ilyen szempontból a grafika dícsérhető. Legalább konstans annyi amennyi, és nem ingadozik 100 és 10 között (én pl attól kapok sikítófrászt).
GuruZone ha végigtolod a versenyt, végignézheted a replay-t az első mp-től az uccsóig
Igen a versenyt. De nem a Q3-as legjobb kört.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest