Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Trihorn
üzenetére
Én is ugy beraknám a videót kgyurcinak,hogy azt nem hiszitek el! annó mikor rátaláltam az oldalra(f1gh) na mondom milyen király ...tetszett az oldal,és még birok f1hez tölteni kiegészítőket is. örültem!! aztán,na mégis megkérdezem ,hogy müködnek e ezek a dolgok esetleg próbálta e valaki? magyarok,magyar fórum én is magyarul beszéllek stb. erre a válaszra várva kapom a fórumon a választ !! Tanuljak meg helyesen írni magyarul vagy különben le leszek tíltva.valami ilyesmit válaszként! oké ...gondoltam annyira spéci az oldal,hogy oda kell figyelni!!! hát próbálkoztam,de csak voltak hibák. hát kilettem dobva! szipka! mekkora gec....ség gondoltam! ilyenért!!? tudom én is ,hogy nem tökéletes a szövegem,de hát még is csak szerbia.,kisebbség! vajdaság! egyáltalán ,hogy nem szerbül tanítottak vagyis nem csak szerbül! Szóval ez a KGyuri szemtelen egy alak! ezek után ,hogy betelt a pohár lehet majd én lépek,ki! (pedig összetartásban volna az erő ,(meg a jó játék))is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest