Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Köszönöm szépen

JoceeHunt: Milyen kormánnyal mész? Nálam 300 fokra van a Logitech game profiler beállítva, de gondolkodtam rajta, hogy a 330 vagy a 360 lehet jobb lenne, talán picit még lehetne finomítani rajta.
Este nem voltam, egy kisebb láz leterített, nem tudom mikor leszek olyan állapotban, hogy tudjak gurulni, remélem péntek estére már igen. Steady74 HUN vagyok a GFLW-ban, vegyél fel barátnak, és akkor látjuk egymást.
Mondjuk az szívás, hogy ha nincs racing line, ha nem ismered a pályát, de szerintem nem feltétlen kell egy szezont végigcsinálni ahhoz, hogy megismerd a pályákat, sőt meg merem kockáztatni, hogy aki átlagos időt tölt el a gammával, nem is ismeri az összes pályát. Pl. Singapur, Rolly-n kívül majdnem mindenki eltéved rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest