Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Én sem szeretem a TT-t. Bár tegnapig ki sem próbáltam, de az infók alapján sem tetszett. Tegnap kénytelen voltam menni rajta, mert gp-ben egyszerűen képtelen voltam két beállítást összehasonlítani Istanbulban, ezért ki kellett venni a gumi+üzemanyag hatásokat.
Mentem 5 kört az egyik, 5 kört a másik beállítással, nagyon szépen kijött a különbség. Másra nem, de erre jó a TT. Pályát ott jó megtanulni??? A török pályán a 8-as kanyart TT-ben simán padlóval nyomtam át, és szinte az is mind1 volt, hogy melyik íven megyek, míg gp-ben bőven el kell venni a gázt és nagyon jól el kell találni az ívet, hogy a végén jól gyorsíts ki.Persze jó érzés TT-ben menni: miközben gp-ben nehezen raktam össze egy tiszta kört, addig TT-ben mindegyik körben javítottam az előző időhöz képest.
Ennek ellenére szerintem nagyon elbutít (engem biztos) ez a játékmód. Egy idő után nem figyelnék a gumikra és mivel határon autóznék, olyan íveket és féktávokat használnék, amitől karrierben vagy multiban a sóderben kötnék ki.
Természetesen mindenki úgy játszik ahogy akar és ahogy jólesik.

-
zuchy
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Nekem sem volt semmi assist, meg manuál váltó, azt valóban elfelejtettem odaírni.

-
D@ni88
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
amúgy a nehézségi fokozatokat szarul csinálták meg.
Prof szinten szarrá verek mindenkit, Legendnél meg lehetetlen küldetés sokszor az időmérő/verseny.amúgy valaki megmondhatná hogy mért van az hogy Bahrain-be úgy megyek ki a boxból hogy gyors setupból kiválasztom a legutolsót, de úgy se megy 300 fölött?

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer gamer szék
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest