- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylaner
senior tag
válasz
Barthezz2 #2496 üzenetére
Hát elsősorban ugye az időmérőn/futamon elért helyezésed után.
Aztán a futam után lévő interjúk, és érdemes a gyakorlás/időmérők után is interjút adni.
Én mindig pozitívan nyilatkozok a csapatról, de nem vagyok nagyképű.
Mert ugye vannak olyan kérdések, hogy a csapattársad jó lesz ha elkezd aggódni a teljesítményed miatt, akkor azt válaszolom, hogy nem kell, erős pilóta. Hiába vertem el az összes futamon
Vagy, hogy év közben megkérdezik, hogy megnyerem-e a bajnokságot, akkor csak azt válaszolom, hogy csak az adott futamra koncentrálunk.
Vagy ha már jól állsz, és év közben megkérdezik, hogy érdeklődsz már nagyobb csapatok iránt akkor szerintem érdemes még azt mondani, hogy a jelenlegi csapatoddal próbálsz mimnél jobb eredményt elérni. Aztán az utolsó 4-5 futamon már mondhatod, hogy érdekelnek a nagyobb csapatok.Kanada után én így állok az ajánlatokkal: (eszem ágában sincs eligazolni
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Intel Core i9-14900K - Cores x 24
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- ÚJ állapotú Lenovo 15,6"FullHD IPS,Ryzen5(6x4Ghz)Vega 6 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Glorious Model O Wired White szinte új, dobozos
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest