- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Csaba_20_ #143 üzenetére
Bálint: THX
Csaba: A másik fórumot hiába is akarnád példaképpen felhozni,mert már tisztázva lett,hogy utólag lett visszaadva a reg-em...Szal hagyjad azt végre abba...1000*THX
A képek pedig nem csak tőlem függnek. Krisztián barátom csak annyit tudott mondani,hogy: ''Ok! Majd megbeszéljük.''
Ezt is kutyafuttában a biciklijéről...
Ja és nemtom ki mennyire ismeri a trminál fórumot,de ha már csak azt nézem,hogy abban az időben,amikor én még ott voltam,akkor mindenki akármikor úgy változgathatta a hsz-eit,ahogy azt csak akarta....Szerintem még az is lehet,hogy az sem volt gáz,ha ezt mással kellett megcsináltatnia..Egy kis IP-cím hekkelés és már kész a csalás is...
A másik fórumról ennyi a véleményem....
Ja és végigjárkáltam annó egy-két topikot a másik fórumon,amikor visszajöttem a nyaralásból és csak azt vettem észre,hogy egy csomó hsz-em helyett csak egy felkiáltó jel van vagy csak egy pont (.) van téve...És a legutsó hsz-be meg egy sablon szövegnek be van téve,hogy :''itt valaki azt,mondta,hogy jobban járok,ha törlöm a hozzászólásaimat''
Már ne is haragudjál ha ez nem csalás...Tudod mit? Sz@rok a másik ph-ra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Milyen routert?
- Viccrovat
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest