- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
r.e.m
csendes tag
Nekem Codegen 6049 házam van. Műanyag kártyarögzítő pöckökkel vagyon ellátva. Két nagyobb videokártyám volt (van), ami problémát okozott - GF4Ti, R9600Pro. A gond egyszerűen az, hogy a kártyák nyákja magasabb a hátsó rógzítőlemeznál és ezért megakasztja a műanyag pöcköt. Két megoldás létezik a problémára: az egyik, hogy egyszerűen hagyjuk a fenébe a pöcköt és belecsavarunk egy csavart - a házon a kártyahelyeknél ugyanis megvannak a furatok ugyanúgy, mint a nem klipszes megoldásoknál (szóval a rögzítőklipszet le is lehet szerelni, ha nem tetszik). A másik (én ezt csináltam), hogy levágja a klipsz aljának az útban lévő vágát és ekkor máris működik a nagyobb kártyával. Halihó!
Aktív témák
- Napelem
- Windows Insider Program
- Formula-1 humoros
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- PayPal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest