Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Engem nem kárpótol kerék - nem fogom húzni a házat a kocsitól a teremig.
halk venti: tts árul ilyeneket pl noiseblocker elég halk (asszem 11dB és 23CFM és 3k ft környéke).
Bővebben: link -
harry
veterán
A ventiket valszeg nem fogom használni... nekem a halk az 15dB környékén kezdődik
már pedig halk gépet szeretnék csinálni majd belőle.
Nem volt ráírva a dobozára a súlya? vagy pl neked összeszerelve milyen nehéz? Csak azért kérdezem mert ugye Lan partyknál ez sem egy utolsó szempont. -
-
engusz
veterán
Nem kell annak lenni feltétlen.
De nagyon sok ember megfeledkezik arról, hogy bizony a számítógépe egy legfontosabb része a tápegység! Végülis ez a kis szerkezet látja el árammal az összes egységet, ami a házban található. Eddig Én is csak legyintettem rá és ugyanezt mondtam amit Te. Szerintem fontold meg!
De esetleg tegyél bele egy Chieftech tápot. Az valamivel olcsóbb...
Ajánlott olvasmány: http://sher.index.hu/ad?lc=609&ui=1423029&co=1&cn=1
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
már pedig halk gépet szeretnék csinálni majd belőle.

)