Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- [K2]: AnyDesk átverés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Mielött megvettem volna a házat, jó sok típust megnéztem neten. Én úgy emlékszem, hogy konkrétan ez a típus mindenhol lyukacsos bal oldallappal volt. Nem szívesen mondok ilyet, de elképzelhető az is, hogy ahol vetted, elötte kicserélték, mert mondjuk valaki ismerős mindkét oldalra akart szellőzőnyílást. Persze lehet hogy nem így volt, de ahogy néztem Codegen házakat, ott mindig lyukacsos a bal oldallap.
A félreértések elkerülés végett: a fém oldallapok és a műanyag előlap gyárilag festett fekete. Csak a belső váz lett festve matt feketére, mert az alapba sima fémszínű volt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest