- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
peterqe
aktív tag
Feltettem néhány -sajna gyengus minőségű- képet a változtatásokról (később csinálok jó minőségű képeket, csak kell hozzá a jó digitfényképező), amik a következők:
1) Tápcsatlakozók kábelrengetege eltüntetve: nem használtam zsugorcsövet, 1 kis tekercs szigszalag tökéletesen megfelelt a célnak. :) (elég pofás így is)
2)Memória/videokártya memória hűtőbordákkal felvértezve :) (kis fűrészelés az egész, maradt a winchesteren lévő chipre is) (Magam sem akartam hinni, hogy a videokártya RAM hűtése mekkora ''csodákra képes'' -bővebben leírtam az erről szóló topicban)
3)Vinyóhűtés átalakítva: Zalman heatpipe vinyóhűtés gumin függesztve (továbbra is ventivel hűtve -szvsz tökéletes :) )
4)Enermax frontpanellel az összes venti szabályozva/teljesen leszabályozva. (molex csati 5V barkács lecserélve, továbbra is ultrahalk) A panel fordulatszám kijelzője: 1-procihűtő, 2-videokártyát hűtő venti. Hőmérséklet kijelző: 1-videokártya hűtőborda a GPU-nál, 2-vinyó chip.
5)Előlapi USB + mikrofon + firewire
6)kék venti a cool megjelenésért :)
Amit tervezek: feketére fújni az összes eszközt az 5,25-ös helyeken.
Aktív témák
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest