Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dwiki

senior tag

válasz Neylon #5 üzenetére

Szerénytelen és nem éppen mérvadó véleményem szerint kissé túl van lihegve ez a
    táptéma...
    Manapság az emberek nagy többségnek van gépe, de csak azért mert szükséges, és nem
    azért mert ''számítógépb*zik''.
    Na most ezen emberek megveszik az ''alapházat'', ami mondjuk többnyire Codegen, vagy
    egyéb még kevésbé márkás ház/táp.
    (Eleve elôre összeszerelt házba nem sürün találni márkás tápot...)
    Na most ezen emberek azt sem tudják mi az a ''táp''...
    (Sôt bizonyára olyan is akad közöttük aki e szó hallatán tyúkeledelre asszociál :) )
    Akit mondjuk komolyabb érdekel a gép, és mondjuk ''szakmai'' lapokat, fórumokat
    olvasgat, csak az ''tudja'' hogy a táp is fontos dolog...
    És egyszerüen nem hiszem el, hogy az átalagemberek gépe mind elszáll...
    Ha így lenne, mindenki reklamálna, és egyszerüen nem gyárthatnának szar tápokat.
    Másrészt teszem azt megveszi az emberke az összeszerelt leragasztott gépét, ki se nyitja
    és teszem azt elszáll... Ez esetbe él a garancia, mert élnie kell...
    Na most ha minden ilyen gép elszállna (vagy nagy többségük), akkor nem érné meg a
    kereskedôknek összeállított - ''noname'' - gépeket árulni...
    Persze biztos nagyobb az esélye a Codegen elszállásának mint a Chieftecnek, ezt nem
    vitatom.
    De egyrészrôl az sem jelentôs - mármint a Codegen elszállások száma -, másrészrôl azért
    elszállt Chieftec-rôl is hallani...
    Valszín? nagyobb az esélye, hogy autóbalastben meghalsz, mint hogy elászáll a
    Codegened.... (Magyarul akár túlélhet Téged :) - hú de morbid -...)

[Szerkesztve]

• Integra

titán

válasz Neylon #5 üzenetére

hi, sajnos nekem ez a tapasztalatom, és ezt senki kedvéért nem fogom megváltoztatni:(
    én is használtam vettem egy 340W-es pfc-s 1 ventis csifteket (11ezerért), de nem féltem mert csiftek, nagyot nem hibázhattam
    borzasztó hogy nagyon sokan a tápon spórolnak, pontosan ott nem szabad!!
    és ezt most mondom mindenféle anyagi vonzat nélkül. inkább lemondok 512 ramrol mint hogy egy komplett cuccos menjen tönkre, azért nem vállal senki garit:(
    lehet hogy neked semmi gondod nem lesz.
    de haverok akiknek leégett a gép egy áramszünet és áramingadozás miatt...
    rájöttem én is, hogy egy megbízható jó gép a tápnál kezdődik, alfája és omegája

Új hozzászólás Aktív témák