- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Ez jónak mondható. Ha maximum terhelést adsz neki, akkor sem romlik? Azt nehezem tudnám elképzelni.
Csak hogy ''megnyugtassalak'', legyen itt egy kis történet. Januárban két új vinyót is kinyírt egymás után haveromnak a jó kis codegen. Tök szimpla rendszer nf7+sempron 2600, 1 dvd író + 1 vinyó, R9550. 300-as codegen táp. Elküldte az egyiket egyik pillanatról a másikra, hozta hozzám tesztelni a vinyót, szar. Garba vissza, hozták a másikat helyette, ghostoltam neki, hazavitte, beszerelte. 4-5nap nem telt bele, hozza a vinyót, ugyanaz. Elhozattam a gépét, megnéztem, hát 5,5-5,6V-ot adott az 5V-os ágon. Tápot lecseréltük, azóta sem hallottam a gépe felől. Ezenkívül nemrég, főként karácsony tájékán a közvetlen környezetemben 5-6 táp halálozott el, szinte mind a codegen/mercury párosból.
[Szerkesztve] -
mr_ricsi
veterán
-
Lortech
addikt
Örülj neki, de azokat nem fogja vigasztalni az, hogy neked elviszi a konfigodat, akiknek esetleg hazavágta a fél gépét.. Nem csoda, hogy sokan nem bíznak meg benne, attól függetlenül, hogy a mostani sorozat jobb-e vagy nem. Jó teljesítmény tőle ha elviszi a géped (bár én nem bíznám rá azt a jó kis konfigot), a fesz értékek milyenek?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest