Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
Felraktam, meg azóta vagy 10x uninstalltam is. Azt viszont nem vágom miért nem megy, ha a másik xp-n szó nélkül működött. Lehet, hogy valamelyik win frissítés kavart be
Reinstallni meg nem fogok ezért az tuti, mivel fél nap mire helyrepofozom utána a rendszert, hogy olyan legyen, ahogy azt én akarom.
Azért kösz, de még próbálkozom más megoldásokkal. -
Wildmage
senior tag
Hello!
Na ezt a témát is felhozom. Lenne egy kis gondom, amit egy istenért sem tudok megoldani. A helyzet a következő:
Van pár 3ivx-es mov file-om, amit le tudok játszani, de csak 1x. Ha utána próbálom megnyitni bármelyik ilyen file-omat, akkor az lesz a jutalmam, hogy elindul a lejátszás, de fekete képpel és 0 hanggal.
Próbáltam már az ace megacodec pack-kel is. A régi rendszeremen szó nélkül működött vele, de mióta reinstall volt (ugyanúgy xp, de egy régebbi változat van most fent minden elérhető frissítéssel.) azóta ezt produkálja a gép.
Azóta próbáltam már külön leszedni a 3ivx codec-et és a media player classic-ot, de ezekkel is hasonló eredményre jutottam. Arra viszont már rájöttem, hogy ha nem akarja másodszorra lejátszani a filmet, akkor 3ivx codec reinstall és működik.
Valaki szánjon meg és legyen szíves megmondani mit csináljak, hogy ne kelljen állandóan reinstall-t nyomogatnom, ha bele akarok nézni egy filmbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Warhammer 40,000: Boltgun II – Slaanesh is beszáll a folytatásba
- További aktív témák...
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Iphone 13 128GB Rózsaszin, Független, 100% új akku, garanciával, üzlet
- I7 9700k + msi Rtx 2080 komplett gép eladó
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintői5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Reinstallni meg nem fogok ezért az tuti, mivel fél nap mire helyrepofozom utána a rendszert, hogy olyan legyen, ahogy azt én akarom.
Nyitott vagyok bármilyen javaslatra.