Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lavina
tag
válasz
jakobkacsa
üzenetére
GK! Jam.
Hogy én is segítsek.... nézegetem, hogy a fenti eljárással, egyenként telepítve mit érdemes még felrakni. Nos nem árt egy svcd codec vagy lejátszó, valamint intel indeo codec , pl http://www.moviecodec.com/download/indeo32.exe
amúgy már majdnem minden megy. Én arra gyanaxom a wmv és asf-ekkel kapcsolatban, hogy talán több codeccel akarja egyszerre lejátszani, ezért akad nagyon (minden 5-6-10 másodpercben látok egy új framet.) Sajna felraktam valamikor a folyamat közben egy ''media player codecs(wmv,asf,stb) cuccot amit valahol a neten találtam, lehet az kavart be és nincs uninstallja. De megpróbáltam letörölni a system32 könyvtárból az összes wm*.ax és dll fileokat, láss csudát, frissítem a könyvtárat, és ''visszateremtődnek.'' de hogyan, azt nemtom.
Mindenesetre nem adom fel, még próbálgatom, végülis jól haladok, hála nektek!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Lexus, Toyota topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Opel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest