Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lavina
    tag

a .wmv es a .asf fajlokat valszeg a mediaplayer (windows) sajat codecei jatszanak le... talan sikerult veletlenul letorolnod nehany olyan codecet is, amit nem az ACE tett fel es nem kellett volna...
    esetleg utolso probalkozaskent keresd meg MS honlapjan a MP9-es codeceket es telepitsd fel (bar ha az MP8-ast megtalalod, boven jo lesz)

GordianKnot azert okos, mert egyenkent rakja fel a codeceket, kulon telepitokkel, es ezek egyenkent megjelennek a Telepitett Programok kozott - vagyis elvileg nem lehet gond az eltavolitasuk, ha arra kerul sor; a codecpack maga csak egy script, ami egymas utan inditja az installokat

GK! Jam.

Hogy én is segítsek.... nézegetem, hogy a fenti eljárással, egyenként telepítve mit érdemes még felrakni. Nos nem árt egy svcd codec vagy lejátszó, valamint intel indeo codec , pl http://www.moviecodec.com/download/indeo32.exe

amúgy már majdnem minden megy. Én arra gyanaxom a wmv és asf-ekkel kapcsolatban, hogy talán több codeccel akarja egyszerre lejátszani, ezért akad nagyon (minden 5-6-10 másodpercben látok egy új framet.) Sajna felraktam valamikor a folyamat közben egy ''media player codecs(wmv,asf,stb) cuccot amit valahol a neten találtam, lehet az kavart be és nincs uninstallja. De megpróbáltam letörölni a system32 könyvtárból az összes wm*.ax és dll fileokat, láss csudát, frissítem a könyvtárat, és ''visszateremtődnek.'' de hogyan, azt nemtom.

Mindenesetre nem adom fel, még próbálgatom, végülis jól haladok, hála nektek!!!

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák