Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Aktív témák
-
Obladee
csendes tag
Adott egy cirka 10 éves PC, a címben is említett ASUS a7n266-vm alaplappal. Évek óta nem volt újratelepítve rajta a windows (xp). Gondoltam tiszta telepítés csinálok, ám a boot sorrendben a CD meghajtó a merevlemez után van, a BIOS-ba viszont nem tudok belépni, mert le van védve jelszóval és a jelszó nem ismert. Award BIOS-ról van szó, joker jelszókat vagy 50et kipróbáltam, nem működött egy sem. Asus supporton nézegettem CMOS resetet ám valami nem stimmel, ugyanis az alaplapon nincsenek jumperek, az support viszont azt írja rakjam át egyik helyzetből másikba. A leírásban található clrtc feliratnál az alaplapon csak két kis izé van nem 3 tüske (a linkelt fénykép jobb oldalán, közvetlenül a nagy kék csatlakozó fölött látható).
Segítségeteket kérném mi a teendő? Hallottam olyat is hogy az elem kivétele segíthet, de olyat is, hogy azzal semmire sem megyek.
Az xp-t mindenképpen tisztán szeretném telepíteni, így is tele van a gép minden szirszarral.
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Villanyszerelés
- X140M1F4N károsultjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi