Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stitch
őstag
Sziasztok!
Találkozott/hallott már valaki olyan hibajelenséggel/ről, hogy a gép teljes fordulaton pörgő ventillátorokkal indul, amik utána sem halkulnak el, illetve a gép elején lévő ledek össze-vissza villognak és egyszercsak kikapcsol a gép? Mi lehet a probléma? Előre is kösz!
-
Stitch
őstag
Hello!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy csak minden másodikra indul el a windows? Elsőre bejön az alul futó csíkos lógó, aztán ott megáll, kikapcs után meg megy rendesen. A windows beépített sp2-es angol verzió. Szoftver vagy hadver hiba lehet?
Előre is kösz! -
Stitch
őstag
Angol XP-m van. Egyelőre nem vagyok laptop közelben (egy darabig nem is leszek). Szóval az említett panelon minenhol ahol tudok állítsak be angolt? Már nem emlékszem pontosan, de mintha az audio driver könyvtárában nem csak egy könyvtár lenne, szóval majd próbálkozom.
Köszönöm a tanácsokat, majd még jelentkezem a fejleményekkel. -
Stitch
őstag
Hello!
Ezek szerint a gyári cd nálam kimaradt, így mindenféle sorrendről lemaradtam, bár próbáltam ésszerűen csinálni...legelőször az alaplap, aztán talán a vga, majd a hang, aztán a többi cucc. Reinstall előtt először megpróbálkozom hery_boy javaslatával. Addig a sorrendet le tudnád írni?
Üdv! -
Stitch
őstag
Bővebben: link Erre tudnátok reagálni?
hery_boy: te pl milyen audio drivert használsz? -
Stitch
őstag
Hello!
A helyzet az, hogy a honlapon található driverrel nem műkszik a hang. Olvasgattam a topic-ot, mintha lett volna ilyen gond, de inkább az hogy nem sikerült feltelepíteni. Nekem feltelepült rendesen, hibaüzenet nélkül, de hang az nincs. Mindez a gyári Realtek driverrel. Légyszi segítsetek ki egy linkkel ahonnan le tudok szedni egy működő drivert.
A másik kérdés, pedig az, hogy a szintén a honlapon található M26-os ATi driver rendesen meghajtja a kártyát? A melegedéssel nem volt gondom, igaz még nem nyúztam sokat, de ezzel a driverrel megy 6000-et a kártya 3dmark03-ban? - csak viszonyítási alapként, nem szoktam tesztekkel szórakozni, sőt játszani sem.
A válasz(oka)t előre is köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anime filmek és sorozatok
- Jogász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HP Z2 Mini G9 - i714700 /32gb/512gb/nVidia T1000 (GB
- DELL 7060 Mini PC - Core i5 8500T 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD - csak pár db
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm a tanácsokat, majd még jelentkezem a fejleményekkel.