Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
d900t
senior tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
Szerintem a beszélgetés értelmetlen vitába fullad
1.) A Clevo ebből a modellből legyártott vagy hétszázezer darabot, ebből mi eladtunk vagy kétezret, meg szerintem az alba is minimum. Én is láttam egy jó párat, elhihetet. sem pro sem kontra nem tudok mit mondani a kategóriájában (mobil atomerőmű) képviselt különböző gyártók által elkövetett noteszekhez képest. csak hogy tényszerűen vitatkozzam. a noteszek háza ún. hőre keményedő műanyagból készülnek. ezeka műanyagok sok száz fok felett olvadnak.
2.) Választ szeretnél. Épp múltkor leveleztem a ASUS tulajdonossal. Neki 4 hónap alatt 3 DVD írója szart be. Mi a magyarázat? A nagy számok törvénye kombinálva egy felhasználó piszok nagy pechjével. Ennyi.
A legvégén te is megadtad a választ. köszi.
[Szerkesztve] -
Rossi
addikt
válasz
zsocaozd
üzenetére
Közben egy ismerősöm is megosztotta velem a tapasztalatait, miszerint a 2 éves, 600k+ ASUS notija (P4, Radeon9600) is ''kazán'', és használat után nem szokta lecsukni. Szóval a nem integrált VGA-s (asztali CPU-t most hagyjuk) notik ezek szerint minőségtől függetlenül fűtenek rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest