Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hery_boy
tag
vissza neztem az osszes hozzaszolast, es azt szurtem le, hogy a mostani notebookomnal semmivel sem jobb az m400a egyedul a videocard tud tobbet, de ugyanugy melegedesi problemakrol irtok, meg kekhalalrol!
mar elnezest, de mindenki szidta a portocom-os notesseket, nekem megis 2 ev alatt csak 3 kek halalom volt azt is en ideztem elo azzal hogy tulhuztam a videokartyat egy-egy jatek szebb grafikaja miatt!
soha nem volt pikszel hibam! bar mar fako a kijelzo, de meg igy is hibatlanul mukszik, pedig 2 ev nagy ido!
rengeteg halopartyt megjartam vele a megyeben (fejer), volt hogy lerantottak az asztalrol, leejtetem, stb. es meg mindig uzemkepes!
nem is gondolkodnek a cseren ha nem gf mx440 64mb video card lenne benne!
az altalatok adott linkeken derult ki, hogy a videokartya frekvenciaja eleg alacsony, a memori sebessege borzalmas, a jelenlegi noteszemben 400mhz az alap, de 500mhz en hasznalom, mar neharagudjatok de 300-400mhz kozti orajel egyszeruen nevetseges!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Robotporszívók
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Érik egy újabb balhé? Állítólag nem igazán fizeti alkalmazottait a Gunzilla
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Premier előzetesen a Samson: A Tyndalston Story
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- Gamer Számítógép - Ryzen 5, RTX 2060, 16gb RAM
- GamerPC - R7 5700X, RTX 3080ti és 32gb RAM
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest