Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qsscanner
csendes tag
Városállamal nem lehet szövetséget kötni(még, de lehet hogy később sem). Sok minden benne maradt a játékban ami majd a következő kiegészítőkben lehet majd hozzáférni, mint pl. a modern korban a pontok gyűjtögetése, de elkölteni ugye nem tudod, csak majd ha jön egy 4. éra. Szóval vagy bugos a szövetség gomb, vagy bennemaradt véletlenül, vagy majd később lesz elérhető
-------------
Elméletileg időnként frissül, mert már egyszer kiástam az összeset miután ki volt kutatva a Hegemony és utána újra rátudtam keresni az egyetemen,vagy múzeumon, így elérhetővé vált egy újabb adag. Nem tudom milyen időközönként, lehet akkor ha már ki van ásva az összes. Még csak egyszer mentem rá a culture victory-ra mert ez a legelba**ottabb az összes közül.(nem nehezebb, csak nem nagy élmény). De most épp Nagy Katalinnal mentem rá a culture victoryra majd megfigyelem. Ugye ráépítéssel is lehet találni, de ne számíts sokra belőle. És igen amit látsz azt más is látja és ki is áshatja. Elméletileg minél több van egy lapkán annál gyorsabban ássa ki, ezért járkálhat az AI vagy 6-al egyszerre. Vagy csak mert bugos... Sajnos nagyon early acces szaga van a játéknak, nagy mélység nincs benne, tartalmak hiányoznak, a modern kor 30-40 kör deity-n - ezt nem volt szép ennyiért árulni. Nincs kétségem afelől hogy egy-két kiegészítő múlva egy nagyon-nagyon szórakoztató játék lesz (nem mintha nem lenne már benne 134 órám így is) , de összességében nézve csalódás eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest