- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Úr
tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
A városállamok adnak különféle "questeket", de javíthatsz a viszonyon pénzzel is. Ami viszont mindenképp ajánlott, ha sok városállam van a játékban: van egy policy tree, ami kifejezetten a városállamokhoz tartozik. Ebben van egy policy, ami fix 20-szal növeli a default viszonyt. Ezt mindenképp vedd meg! Emellett ajánld fel az összes városállamnak, hogy megvéded őket (pledge to protect), ez további 10 ponttal növeli a viszonyt. Ez a kettő együtt 30-on, tehát baráti szinten fogja tartani őket, így ingyen megkapod az alap bónuszukat (happiness, culture, kaja vagy hit).
Más civ-ektől várost szerezni 99%-ban csak harccal lehet. Elvileg lehetséges még kereskedelem útján is, de ezt én soha nem csináltam. A harmadik lehetőség a BNW-ben jelent meg. Kellően magas turizmus esetén elvileg csatlakozhatnak hozzád egyes városok. Erre még szintén nem volt példa az én játszmáimban.
szerk.:
Ja és igen, ahogy a kolléga mondja: az osztrákokkal lehet "házasodás" útján városállamokat szerezni. Illetve a BNW-ben a velenceiek speciális egységével, a velencei kalmárral...Tegnap munkahelyen játszottam egész nap
Irigyellek
Új hozzászólás Aktív témák

- TCL LCD és LED TV-k
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Linux Mint
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- BestBuy topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest