- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annex
csendes tag
Na kicsi pontosítás. A lényeg, hogy több cisco 1711-em van, wic-1am bővítőmodullal. Ha minden igaz ennek segítségével lehet kapcsolódni pst-n keresztül. Az én feladatom most az iskolai pst-n keresztül egyik modem elérése a másikkal. Nem tudom mennyire igaz állítólag ehhez modem nem kell. Annyira jutottam,hogy aux portot így kihagyom (lévén, hogy nincs modem) és a line0 interfacet használom async segítségével. De lehet ezek a sorok már marhaságok. Itt elvesztem hogy, hogy kéne folytatni akinek tippje esetleg kis sejtelme lehet a megoldásról annak megköszönném.
-
Annex
csendes tag
Hali kis help-et szeretnék kérni. Órán sikerült kapni ezt a kis feladatot. A lényeg, hogy van egy async portom és pstn-en keresztül kéne megoldanom a kommunikációt. Bárki aki csinált/látott hasonlót .. meg köszöném a segítségét :'D
(1711 az eszköz)
-
Annex
csendes tag
válasz
FecoGee #12871 üzenetére
Ez gondolom részben nekem szól
Azt igazság az, hogy vissza olvastam, de nem tudom pontosan, hogy mi az ami jelenleg is elfogadható információ (mármint hogy nem változtatták-e anyagot) meg tanulom is, csak szimplán szeretem személy szerint látni, hogy mit kéne tudnom és gondoltam hátha tud benne segíteni valaki.
Se időd nem akarom pazarolni, se az idegeidet nyúzni. Szóval bocsánat ha kérdésemmel bármelyiket elértem. Valószínűleg még jó pár bugyutát felfogok tenni, ez tapasztalatlanságommal jár előre is bocsi. Nyugodtan görgess tovább ha olyat látsz. -
Annex
csendes tag
Hali most szeretném (nyár elején) letenni a ccna-t nos ezzel kapcsolatban kérdezném a tapasztaltabb publikumot, hogy segítsenek ki tapasztalataikkal. Először is érdemesebb-e 2 részletben letenni (icnd1 és 2) vagy egyben. Illetve, hogy tudnátok-e valami tippet adni hol tesztelhetném felkészültségemet értem én ezalatt régebbi vizsgasorok elsősorban elmélettől félek jobban de igazából mind2 jól jönne. És hogy maga
a vizsga, hogy zajlik gondolom segítség nuku(akár parancs gyűjtemény stb). A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest