- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annex
csendes tag
Na kicsi pontosítás. A lényeg, hogy több cisco 1711-em van, wic-1am bővítőmodullal. Ha minden igaz ennek segítségével lehet kapcsolódni pst-n keresztül. Az én feladatom most az iskolai pst-n keresztül egyik modem elérése a másikkal. Nem tudom mennyire igaz állítólag ehhez modem nem kell. Annyira jutottam,hogy aux portot így kihagyom (lévén, hogy nincs modem) és a line0 interfacet használom async segítségével. De lehet ezek a sorok már marhaságok. Itt elvesztem hogy, hogy kéne folytatni akinek tippje esetleg kis sejtelme lehet a megoldásról annak megköszönném.
-
Annex
csendes tag
Hali kis help-et szeretnék kérni. Órán sikerült kapni ezt a kis feladatot. A lényeg, hogy van egy async portom és pstn-en keresztül kéne megoldanom a kommunikációt. Bárki aki csinált/látott hasonlót .. meg köszöném a segítségét :'D
(1711 az eszköz)
-
Annex
csendes tag
válasz
FecoGee #12871 üzenetére
Ez gondolom részben nekem szól
Azt igazság az, hogy vissza olvastam, de nem tudom pontosan, hogy mi az ami jelenleg is elfogadható információ (mármint hogy nem változtatták-e anyagot) meg tanulom is, csak szimplán szeretem személy szerint látni, hogy mit kéne tudnom és gondoltam hátha tud benne segíteni valaki.
Se időd nem akarom pazarolni, se az idegeidet nyúzni. Szóval bocsánat ha kérdésemmel bármelyiket elértem. Valószínűleg még jó pár bugyutát felfogok tenni, ez tapasztalatlanságommal jár előre is bocsi. Nyugodtan görgess tovább ha olyat látsz. -
Annex
csendes tag
Hali most szeretném (nyár elején) letenni a ccna-t nos ezzel kapcsolatban kérdezném a tapasztaltabb publikumot, hogy segítsenek ki tapasztalataikkal. Először is érdemesebb-e 2 részletben letenni (icnd1 és 2) vagy egyben. Illetve, hogy tudnátok-e valami tippet adni hol tesztelhetném felkészültségemet értem én ezalatt régebbi vizsgasorok elsősorban elmélettől félek jobban de igazából mind2 jól jönne. És hogy maga
a vizsga, hogy zajlik gondolom segítség nuku(akár parancs gyűjtemény stb). A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Demót kapott a Little Nightmares III
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ASUS ROG Ally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borderlands 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest