- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
aSzentes1 #937 üzenetére
Szia,
szerintem fél év alatt lazán meg lehet csinálni a 0-ról. Ha van szorgalom és érdekel, valamint nem 0-ról, akkor 1-2-3 hónap.
A másik kérdésedre azt szoktam mondani:
F*CK BRAINDUMPS!
Magadat, a munkáltatódat, a közösséget is becsapod, és szégyenben hagyod majd, ha CCNA-ként nem tudsz egy egyszerű OSPF-et felhúzni.
Aki a végfelkészüléshez használja az más kérdés, de akkor is csalás.
1 hét alatt is lehet CCNP-nek lenni, van rá példa - de nem a nagy szakmai tudás miatt.
Láttam már ilyet! Nem is egyet!
-
tusi_
addikt
válasz
aSzentes1 #937 üzenetére
EZ nagyon ember függő. És persze függ attól is, hogy mennyit tanulsz rá és mit jelent az alaptudás.
Dumpok vannak, de szvsz csak akkor használd, ha mindnet megtanultál. Én eleinte nézegettem, de annyi hiba van benne - direkt, véletlen?? - hogy szvsz jobb, ha megtanulod az anyagot, mert engem pl. csak összezavart. (vizsga drukk ellen jó csak)
Ha sokat tanulsz és nem az alapoktól, akkor kb 3-4 hónap alatt letehető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest