- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
válasz
Ripper17 #15687 üzenetére
Jo kis beszélgetés folyik itt.
Pont a napokban hagyta el a szamat nekem is ez a felvetes, hogy kb 90-95% meg mindig legacy networking. En igy hivom a nem cloud dolgokat.
Szoval en most fogok valtani sdwanrol vissza az emterprise, legacy, rs (hivjuk barminek) networkingre es orulok, hogy ugy latjatok, hogy menni fog meg ez egy darabig, akkor talan nem dontottem rosszul. Meg ha megis sdwanra akarnak menni, akkor van tapasztalat :)
-
suomalainen
tag
válasz
Ripper17 #15687 üzenetére
Azért gondolom így, mert a cloud annyira komplex és költséghatékony megoldást kínál a customereknek, amiket rövid időn belül ki is fognak használni.
A SDN folyamatosan váltja meg a világot, egyre növekvő mértékben."szervezetek 95%-a tökéletesen elégedett az on-premise megoldásokkal"
Erre azt tudom mondani, hogy évszázadokig lovon ültünk, amig meg nem jelent az első autó.
Az on-premise megoldás addig életképes, amig nem hasonlítod össze a fenntartási költségeit a cloud megoldásokkal. Ez is egy folyamat, amíg kifutnak a customer hálózatában lévő eszközök, licenszek és folyamatosan fognak átmigrálni cloudba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux Mint
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Corsair K100 RGB INGYEN FOXPOST
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest