- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavik
csendes tag
Szia,
köszi! erre jutottam én is, az okj felejtve. valami linux cert-en gondolkodtam még, de egyenlőre eleresztettem ezt a kérdést. végeztem az icnd2 könyvel, ismételgetek és kb 2 hét múlva megpróbálom. majd utána foglalkozom ezzel. angol megy jól, de külföldre nem tervezek.
ha már az utálatnál járunk, a könyv utolsó 2 fejezete a cloud meg az SDN világa kicsit kikezdte a lelkesedésem
szerintem teljesen értelmetlen erre a szintre, pláne ilyen formában. értem hogy mindkettő egyre fontosabb szerepet kap, de ez a 15-20 oldal ahhoz kevés hogy megérje belemenni, de igazából semmivel sem adott többet mint amit gondoltam volna magamtól az elolvasás nélkül. leszámítva pár fogalmat ami igy önmagában semmit sem ér. de lehet csak kifáradtam az elmúlt 4-5 hónap tanulásban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest