- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktorius94
csendes újonc
válasz
soma314 #12765 üzenetére
Köszi, nagyon hasznos válasz volt!
Én sem szeretnék habozni CCNA után, nem akarok kiesni a tanulási ritmusból. Az ICND1/2-es utat a felettesem javasolta mondván hogy ketté van osztva az anyag. Neki megvan a CCNP Security és CCIE R/S, szóval rengeteget tudok tőle tanulni szerencsére. Ha nem tudnék folyékonyan angolul lehet sose választottam volna ezt az utat, le a kalappal Nektek hogy 2. nyelvként ilyen elismerő sikereket értek el!
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
soma314 #12765 üzenetére
Az kemeny hogy 40 felett ket gyerekkel nekialltal tanulni es most CCIE-ra keszulsz
. Nekem is van ketto de eleg nehez osszeegyeztetni a tanulassal, pedig en csak CCNA/CCNP Security, Wireless es CCIE RS Written-re tanultam az elmult evekben. Amikor laborra keszultem meg csak egy gyerek volt es o is csak fel eves. Szoval tudtam keszulni. Ha most kellene laborra tanulni akkor tuti nem tudnam megcsinalni. Pedig gondolkodtam a heten hogy neki kellene allni meg egy CCIE-nak de 1-2 evig felejtos a gyerekek miatt
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest