Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomessz85
tag
válasz
waxy2003 #394 üzenetére
A wifi bekapcsolva hagyását úgy értettem/értettük itt a topikban ,hogy bizonyos esetekben amikre nincs normális válasz ,csak így marad stabil az eszköz. HA nincs ilyen problémád nem szakadozik nem indulgat újra stb. akkor természetesen ki lehet kapcsolni.
Ahogy azt Kali is írta azért egy jól beállított wifi jelszót ami az én estemben 26 karaktert jelent (kis és nagy betűk és számok kombinációja) nem olyan könnyű szerintem csak úgy megfejteni ,plusz ez még megfejelve a megfelelő titkosítással ,aki meg megtöri hát akkor használja ,és persze még mindig be lehet állítani a MAC cím szűrést is bár ez a megfelelő jelszó és titkosítás párossal szemben már csak hab a tortán.
Szerintem a lényeg a két előbbin van és persze ... majd kihagytam rejtett SSID alap
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Robot fűnyírók
- League of Legends
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 17 - alap
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DisplayPort I W10 I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest