Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
blikkk
csendes tag
Nem kaphatok. Csak ezt. Most cseréltem az adslt kábelnetre, mert többet nem volt net mint volt. A szerelő kerek perec megmondta, hogy CSAK ezt a FOST adják már. (lehet az iptelefon miatt). Nekem fos. Átlag Gizinéninek jó, nekem nem. Nem is lenne baj, ha át lehetne tenni bridge módba, LEGÁLISAN, nem meghekkelve. De sajnos nem lehet, így az egész rohadt net nem igazán jó arra amire használnám. Tudom, ha nem tetszik, váltsak szolgáltatót. Nem tehetem. Ez a tré nevű bűnszövetkezet megvette a XVI. kerületi önkormányzatot, más szolgáltató nem jöhet ide. Nem tudok másnál előfizetni. Nem vitatkozni, okoskodni jöttem, hanem a problémámra megoldást találni. THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest